Toyo Tires historia lyhyesti

Toyo Tires on tarjonnut innovaatioita, laatua, suorituskykyä ja erinomaista palvelua 70 vuotta, mukaan lukien 36 vuotta Euroopassa. Toyo-konsernin yrityksillä on kehitys-, valmistus-, testaus-, jakelu- ja markkinointitoimintoja Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Lähi-Idässä sekä Oseaniassa.

Tämän ansiosta Toyo Tires -yhtiö on luonut pysyvän maineen kaikkialla maailmassa. Ja kuka tuntee renkaat paremmin kuin ihmiset, jotka valmistavat ja myyvät niitä päivittäin? Euroopassa useiden lehtien testit ovat suositelleet Toyo Tires -renkaita ja Yhdysvalloissa Pohjois-Amerikan renkaiden jälleenmyyjät ovat nimenneet Toyo Tiresin parhaaksi tuotemerkiksi ennätykselliset seitsemän kertaa vuon 2000 jälkeen.

Perustajat


Visio upeiden renkaiden valmistamisesta alkoi elokuussa 1945, kun perustava toimitusjohtaja Rikimatsu Tomihisa perusti Toyo Tire & Rubber Co, Ltd. -yhtiön Japanissa.

Saksassa perustettiin ensimmäinen Euroopan Toyo Tires -yhtiö Toyo Reifen GmbH vuonna 1975. Tätä seurasi Ison-Britannian Toyo Tyre vuonna 1981 ja Toyo Banden B.V Alankomaissa 1989.

Vuonna 2005 perustettiin Toyon Euroopan pääkonttori Toyo Tire Europe hallinnoimaan Toyo Tyre (UK) Ltd-, Toyo Tire Benelux B.V- ja Toyo Tire Italia Spa -yhtiöitä. Toyo Tire Europe siirtyi vastuuseen kaikesta myynnistä ja markkinoinnista maahantuojille ja tytäryhtiöille Euroopassa.

Vuonna 2008 Toyo Tire RUS perustettiin Moskovassa ja vuonna 2014 Toyo Tire Deutschland GmbH perustettiin hallinnoimaan myyntiä ja markkinointia Saksassa ja Itävallassa.


Sovellukset


Kuluttajien vaatimuksiin vastatakseen ja asettaakseen muutamia suuntauksia prosessin aikana, Toyo Tires -yhtiöstä on myös tullut alansa tarvikkeiden ja dynaamisten rengassovellusten johtava valmistaja.

Kun tuning-markkinat laajenivat 2000-luvulla, Toyo Tires vastasi matalaprofiilisilla erittäin suorituskykyisillä suuren vanteen halkaisijan omaavilla renkailla. Erittäin hyvin menestynyttä Proxes T1s -mallia seurasi Proxes T1R, Proxes T1 Sport ja vuonna 2015 julkaistiin Proxes T1 Sport plus. Uusi rengas tarjoaa A-luokan pidon märällä koko mallistossa, ja renkaat säilyttävät edelleen ilahduttavan käyttäytymisen kaarteissa ja jarrutuksessa.


Katumaasturit ja maastoajo


Toyo Tires on SUV- ja 4×4-renkaiden asiantuntija. Tierenkaiden mallisto ulottuu nopeaan maantieajoon soveltuvista Proxes T1 Sport SUV Ultra High performance -renkaista täydellisesti nelivetoisiin ja avopakettiautoihin sopiviin Open Country H/T -renkaisiin.

Nelivetoisille tarkoitetuista renkaista Open Country A/T plus ja vakavampaan maastoajoon tarkoitettu Open Country M/T tarjoavat liikkuvuutta. Open Country M/T -renkaan kilpaversioita on käytetty FIA Cross Country Rally Championship 2 Wheel trophy-, FIA T2 Cross Country Championship- ja Baja 1000 -kilpailuissa sekä useilla Dakar Rallyn osuuksilla.


Moottoriurheilu


Toyo Tires -renkaita on käytetty lähes kaiken tyyppisessä moottoriurheilussa. Toyo Tires -renkaita on käytetty Spa 24hours- ja VLN Endurance -kilpailuista Ison-Britannian Porsche Championship -kilpailuun useilla erilaisilla radoilla, ja erittäin hyvin menestynyttä Proxes R888 -mallistoa on täydennetty vuonna 2015 Proxes R888R -mallilla, joka tarjoaa vielä enemmän pitoa, yhtenäisyyttä ja tehoa kaarteisiin.


Tänään


Toyo Tire Europe GmbH -yhtiöllä on kolme myynnin tytäryhtiötä ja jälleenmyyjät jokaisella suurimmalla Euroopan markkina-alueella.

Rengasvalikoimamme kattaa laajan sovellusalueen korkean suorituskyvyn omaavista kilpa-ajon innoittamista Proxes-malleista nelivetoisille ja katumaastureille tarkoitettuun Open Country -mallistoon sekä Environmental NanoEnergy -mallistoon. Riippumatta siitä, ajatko nelivetoista autoa, katumaasturia vai pakettiautoa, Toyo Tires tarjoaa sinulle oikeat renkaat.

Toyo Tiresin sitoutuminen innovaatioon, laatuun, suorituskykyyn ja erinomaiseen asiakaspalveluun on horjumatonta ja jatkuvaa.